Spol- & sugtjänster

Spol- och sugtjänster som skyddar din produktion

Få hjälp med att på rätt sätt ta hand om  slam, förorenat vatten, olja eller andra vätskor  som samlas upp i avfallstankar, tvättrännor, tvättkärl och oljeavskiljare.
​​​​​​​A Återvinning och våra samarbetspartners ger dig en trygg och säker lösning. Behöver du hjälp med spolning av ledningar eller rengöring av kärl så löser vi självklart det. Genom regelbunden tömning och underhåll av kärl, tankar och ledningar minimeras risken för produktionsstopp eller andra problem som kan påverka din produktion negativt. Våra samarbetspartners har både specialbyggda fordon, torrsug, våtsug och möjlighet att med kamera gå in och kontrollera ledningar, såväl som cisterner. Är det dags att vidareutbilda personalen i avfallshanteringen eller behövs anläggningen justeras finns vi alltid tillgängliga för att diskutera anpassningar eller för att hålla i utbildningar.


Avfallslösningar som stödjer din verksamhet

Tillsammans med oss får du en trygg och säker helhetslösning som rullar helt integrerat i verksamheten och utan att du behöver göra nya beställningar inför varje tömning. Du kan själv välja intervaller och vad som ska ingå i avfallshanteringen. Det sparar din tid och det sparar pengar. Vill du veta mer, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Boka spol- eller sugstjänst hos oss idag

Vi gör det vi är bra på, så att du kan göra det du är bra på. Smidig avfallshantering och skräddarsydda lösningar är självklarheter hos oss. 

Mail: info@a-atervinning.se
​​​​​​​Växel: 019-57 71 00

Har du frågor, skicka ett meddelande! Du får snabbt svar. 
​​​​​